کلینیک پزشکی مثبت سبز

نام پروژه : کلینیک پزشکی مثبت سبز تاریخ اجرا : ۱۴۰۰
نام کار فرما :برادران قلی زاده متریال : سرامیک و پنل های بتنی دوجداره
وضعیت پروژه : در حال انجام موقعیت مکانی : مازندران-بابل- میدان شهید سجودی- جنب بیمارستان یحیی نژاد

مشخصات پروژه

ساختمان کلینیک پزشکی مثبت سبز از جمله ساختمان‌های خاص برای مجموعه معماری دگرش محسوب می‌شود. در طراحی این پروژه از مواد و مصالح و المان‌های طراحی بگونه‌ای استفاده شده است که علاوه بر حفظ کاربری ساختمان، به پارامترهای زیبایی آن نیز توجه شود. در واقع مراجعه کننده با حضور در ساختمان علاوه بر مشاهده زیبایی، حس آرامش به آن منتقل شود.

در طراحی این ساختمان، از ۳ المان سبز و ۳ تراس بهره گرفته شده است که این عدد خود نماد آغاز و پایان و به معنی تولد، حیات و مرگ است. از وجهی دیگر می‌توان به مفهوم عروج اشاره کرد که با پر و خالی شدن نما، این حس را القا می‌کند.

طراحی نمای کلینیک پزشکی مثبت سبز

از جمله هنرهای معماری در طراحی، ایجاد تناسب بین ارتفاع و عرض بنا است که این مورد در نمای کلینیک مثبت سبز با توجه به ارتفاع بلند آن قابل مشاهده است و در آن توازن برقرار شده است. ارتفاع و بلندی ساختمان آن را تاثیرگذار و قدرتمند نشان دهد. در طراحی این بنا که توسط گروه معماری دگرش انجام گرفته است، ارتباط بین این المان‌ها طوری برقرار شده است که شکوه و قدرت ساختمان جلوه‌گری می‌کند.

نمای دوپوسته بتنی ساختمان کلینیک

در این پروژه با توجه به نیاز پزشکان به نور غیرمستقیم ( نور ملایم )، در نما از پنل‌های بتنی ۲ پوسته بهره گرفته شده است. به کمک پنل‌ها نور مورد نیاز فضا کنترل می‌شود. در این نما که در واقع شامل ۳ پوسته است، پوسته بیرونی با یک لایه شیشه تک جداره و پوسته درونی معمولا از شیشه دو جداره تشکیل شده هست. در واقع این فضای خالی، مانند کانال هوا عمل می‌کند که نقش مهمی در عایق صوتی و حرارتی ایفا می‌کند و نوعی تهویه طبیعی محسوب می‌شود. این ساختمان به دلیل بلند مرتبه بودن و در معرض نور خورشید، باد شدید و سر و صدای خیابان قرار گرفتن، از این نوع نما برایش در نظر گرفته شده است.

لابی اصلی کلینیک پزشکی مثبت سبز

در هنگام ورود به طبقه همکف، جهت تامین رفاه و آسودگی حال مراجعه کنندگان از فضای مناسب و رنگ‌های آرامش‌بخش استفاده شده است. لابی در طراحی ساختمان پزشکان بسیار مهم است. حضور یک داروخانه در بخش لابی و استفاده از فضای هندسی و رنگ‌ها جهت القای حس آرامش به مراجعه‌کنندگان می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد که در ساختمان کلینیک مثبت سبز رعایت شده است.

 

کارشناسان دفتر معماری دگرش آماده ارائه مشاوره رایگان به کارفرمایان عزیز می باشند.

اشتراک گذاری: