04
آوریل

۳ طرح بازسازی برای طراحی دفتر اداری در مازندران

در این پست به بررسی طراحی دفتر اداری در سه شرایط گوناگون با توجه به ساختمان های از پیش ساخته شده می پردازیم.

تبدیل آپارتمان به دفتر تجاری

این یک بازسازی یک آپارتمان ۴۰ ساله در توکیو است . همه اتاق ها از پنجره های زیادی که در امتداد دیوارهای جنوبی و شمالی قرار دارند و از خیابان های گسترده ای برخوردارند، دارای نور و باد کافی هستند. آپارتمان سه خوابه را به یک فضای بزرگ باز تبدیل شده و اجازه داده شده نور و باد از آن عبور کند تا بهترین استفاده را از محیط گرفته شود. در یک فضای باز، ما باید در نظر بگیریم که چگونه فضاهای مربوط به حریم خصوصی از جمله حمام و اتاق خواب را بیابیم و چگونه فضای ذخیره سازی کافی را فراهم کنیم.

راه حل ما تهیه یک کمد بزرگ در عرض کل اتاق بود. ما تمام پارتیشن ها را برداشته و یک کف بزرگ ایجاد کردیم تا کمی “حاشیه” و احساس فضای وسیع را حفظ کنیم. مبلمان بزرگ فضا را با توجه به عملکردهای روزمره تقسیم می کند و به راحتی “مکانی” را برای زندگی تعریف می کند، نه “اتاق ها”.

چالش های تبدیل یک آپارتمان به دفتر اداری

طراحی مجدد بر روی چگونگی ادغام مبلمان بزرگ در زندگی روزمره تمرکز شده. اتمام بازتابنده در سطحی اعمال می شود که صحنه های روزانه روی آن منعکس می شوند و نور منتشر شده برای روشنایی فضا منعکس می شود. درهای گنجه کمی زاویه دار هستند تا شکافهای ظریفی را در این بین ایجاد کنند به طوری که با توجه به زاویه دید، برداشت تغییر می کند. سقف و دیوارها همانطور که هستند باقی مانده اند. پرده های توری که در تمام عرض دیوارها آویزان شده اند، به جای استفاده از کارهای جدید، به عنوان “پایان” های جدید عمل می کنند و تضادهای زنده ای با دیوارهای موجود ایجاد می کنند.

بازتاب آداب و رسوم در طراحی دفتر اداری

ویژگی های ظریف جزئیات و پایان ها برجسته هستند و با حفظ وضعیت موجود، احساس تنش منحصر به فردی بین قدیمی و جدید ایجاد می شود. ما خانه ای آینده را تصور کردیم. یک خانه زمینه اجتماعی آن را منعکس می کند و برای مطابقت با ارزش ها، آداب و رسوم و سبک زندگی آن زمان برنامه ریزی شده است. فکر کردن درباره یک خانه آینده تصور جامعه آینده و سبک زندگی است. این آپارتمان در سال ۱۹۷۹ بر اساس یک برنامه آپارتمان خانوادگی معمولی در ژاپن ساخته شده است . مشتریان ما می خواستند یک محیط زندگی انعطاف پذیر داشته باشند که امکان فعالیت های مختلف مانند دعوت از مهمان و کار را فراهم کند.

به روز رسانی طراحی دفتر اداری

یک طرح آپارتمان معمولی متمرکز بر فضایی ترکیبی از اتاق ناهار خوری و آشپزخانه، که ۴۰ سال پیش در ژاپن آغاز به کار کرده است، دیگر کارآمد نیست و برای پاسخگویی به خواسته های متنوع جامعه امروز باید به روز شود. در این پروژه، ما قصد داریم یک آپارتمان معمولی را بر اساس “اتاق” از بین ببریم و آن را به عنوان “مکان” بازسازی کنیم. تمرکز ما بر چگونگی ترکیب محیط پیرامونی و تصور سبک زندگی در دوره جدید بود.

بازسازی یک کارخانه برای دفتر اداری

 یک کارخانه شکلات سازی سابق در منطقه Haymarket در سیدنی بازسازی شده است تا به یک ساختمان اداری جدید بوتیک طراحی شده توسط معماران Make تبدیل شود. شخصیت ساختمان با قدمت ۱۹۰۰s، قلب پروژه را تشکیل می دهد. این طرح ساختار موجود را جشن گرفته و سازگار می کند، مواد جدید و درج را ساده و تصفیه شده نگه می دارد ، به طوری که شخصیت ساختمان و تاریخچه آن همچنان در کانون توجه است. این طرح که در خیابان کانینگام ، یک گذرگاه در قلب هایمارکت واقع شده است، آخرین مورد از سری تحولات جدید در این منطقه با استفاده از غذا و نوشیدنی ، تجارت و خرده فروشی است.

را دارای همان اندازه از پارچه اصلی از ۳ طبقه حفظ، ۴۱۳m 2 ساختمان که ممکن است، از جمله فولاد تیرهای، کفپوش چوب، آجرکاری در معرض، و قرقره بلوک های اصلی است. در مواردی که از مواد جدید استفاده شده است ، عمداً مواد متضاد – مس ، بتن و ترازو را انتخاب کنید تا تمایز بین جدید و قدیمی را نشان دهد. با اولویت بندی پایداری ، کلیه مواد جدید از داخل استرالیا تهیه شده اند. 

تغییرات ظاهری در طراحی دفتر طراحی دفتر اداری - طراحی دفتر اداری در دوران کرونا - دفتر اداری در دوران کرونا - دوران کرونا - طراحی دفتر اداری در مازندران - طراحی دفتر اداری در شمال - طراحی دفتر اداری در بابل - طراحی معماری دفتر اداری در ساری - دفتر طراحی مهندسی در مازندران

از مسیر بزرگ، تغییرات بیرونی حداقل چشمگیر بوده است. نمای آجری رنگ آمیزی شده و درب جدیدی از درب مسی و استیل برای ایجاد ورودی اصلی ساختمان تعبیه شده است. ورودی اصلی کرکره غلتکی با یک درب ورودی سفارشی شیشه ای و استیل جایگزین شده است که به صورت عمودی بلغزانیده می شود تا در پشت پنجره شیشه ای نی نامتقارن از بالا قرار گیرد و به لابی ورودی اجازه باز شدن و تعامل با خیابان را می دهد. با بسته شدن ، شیشه ها به یک سبد با نور گرم در شب تبدیل می شوند ، در حالی که حفظ حریم خصوصی برای مستاجران است.  

در بدو ورود، ساختمان از درگاه ورودی و راه باریک به یک فضای ورودی با ارتفاع دو برابر و با نور طبیعی باز می شود که برجسته های سقف اصلی آجر و الوار را برجسته می کند. به عنوان کارخانه سابق ، طبقه همکف سقف بسیار بلندی داشت بنابراین برای افزایش فضای قابل شستشوی سطح یک میزانسن جدید اضافه کرده است. میزانسن از لابی زیر توسط یک پنجره شیشه ای نی تمام قد قابل مشاهده است که با نور طبیعی روز فضا را طغیان می کند اما همچنین از حرکت افراد متحرک است. سطح میزانسن دارای پله اختصاصی مخصوص خود در فولاد تاشو رنگ شده است که به طبقه همکف متصل می شود.

طراحی داخلی در طراحی دفتر اداری

راه پله اصلی طبقه زمین ، طبقه اول و دوم را بهم پیوند می دهد و به عنوان جعبه ای مسی همراه با راه پله به نظر می رسد – یک ماده متمایز متمایز برای تضاد با پارچه ساخته شده اصلی. با گسترش جعبه مسی به سمت بالا ، مواد به فولاد و شیشه تبدیل می شوند تا حرکت و نور در ساختمان قابل مشاهده باشد. بالابر نصب شده است تا تمام طبقات از جمله میزانسن را به هم متصل کند اما برای تشویق مستاجر به استفاده از پله ها در آن فرو رفته است.

صفحات کف اداری حداقل نگه داشته شده اند ، دیوارهای آجری در معرض دید باقی مانده اند ، فقط در صورت لزوم با دیوار ظریف و چراغ های آویز برجسته سازه ، سفید رنگ می شوند. تخته کف بلوط مهندسی شده جدیدی به طبقات اول و دوم اضافه شده است که تخته های اصلی را قادر می سازد تا سقف های در معرض زیر را تشکیل دهند. در جاهایی که دهانه های جدیدی برای گردش تشکیل شده است ، ساختار چوب موجود دوباره به عنوان پانل های سقفی یا برای مقاوم سازی سازه ، در کل ساختمان احیا شده و دوباره مورد استفاده قرار گرفته است. 

دفتر با یک پاسیو / دفتر

 

alma-nac یک انبار صنعتی سبک را در Southwark به مجموعه ای از پیشرفته ترین استودیوهای موسیقی حرفه ای برای The Axis ، یک شرکت جدید متخصص در زمینه تهیه فضای نوشتن و تولید برای متخصصان موسیقی ، دوباره استفاده کرده است.

South Bermondsey یک مکان عالی برای سرمایه گذاری جدید است: چشم انداز پسا صنعتی آن جامعه خلاقانی را به سمت اجاره های پایین تر و فضاهای زیر شیروانی با نقشه باز جلب کرده است. خانه تولید موسیقی Atomic Studios ، که دارای امکانات ضبط است ، در جاده ایلدرتون فاصله دارد.

موانع بازسازی طراحی دفتر اداری

با ارائه گزینه های اجاره بلند مدت و عضویت انعطاف پذیر و نرخ روز، مرکز ۲۴/۷ فضایی خواهد بود که کاربران می توانند در آن ساکن شوند و در هر زمان ، شبانه روز و در آن راحتی ایجاد کنند. این استودیوها برای نوازندگانی که در صنعت شهرت زیادی کسب کرده اند و برای کار و همکاری با دیگران به فضای حرفه ای تری نیاز دارند، به بازار عرضه می شود. ساکنان از عضویت در جامعه وسیع تری از خلاقان برجسته بهره مند خواهند شد.

Axis on Ormside یک انبار آجر دو طبقه در یک شهرک صنعتی سابق را اشغال می کند ، که برای مدتی خالی است. این انبار به مجموعه ای از ده استودیوی ضد صدا تبدیل شده است که در امتداد یک خیابان داخلی ترتیب داده شده اند. طبقه اول كوچكتر شامل یك اتاق سبز است – یك فضای عمومی با برنامه باز برای جلسات روبرو با مشتری ، شبكه سازی ، معاشرت و استراحت – و فضایی برای پذیرش كاركنان مدیریت موسیقی كه به جلسات ترانه سرایی می پیوندند. یک میز پذیرایی کوچک برای مدیریت دسترسی روزانه در طبقه همکف واقع شده است. مستاجران بلند مدت با استفاده از یک برنامه تلفن همراه بدون کلید دسترسی خواهند داشت.

این استودیوها با انعکاس زیبایی شناختی صنایع دستی الهام گرفته از رویکرد فن آوری پایین Enoprogettazione Enzo Mari ، از مواد کم مصرف و کم هزینه ای ساخته شده اند که برای ایجاد یک محیط الهام بخش و منحصر به فرد ساخته شده اند. قسمت استودیوهایی که به خیابان روبرو هستند از تراش تخته سه لا مسیریاب CNC ساخته شده اند به گونه ای که ضایعات صفر وجود دارد. اتاق سبز با مبلمان اصلاح شده و مرتب مبله شده است.

نورپردازی در طراحی دفتر اداری

پانل های شفاف جدید در سقف ، نور روز را به خیابان داخلی می رسانند و خرپاهای سقف در شب روشن می شوند تا فضای یک خیابان را در داخل ایجاد کنند. Gillieron Scott Acoustic Design اطمینان حاصل کرده است که استودیوها از نظر ساختاری برای به حداکثر رساندن عایق صدا بین فضاها و کنترل شکستن سر و صدای خارجی، جدا شده اند. در نتیجه، بدون توجه به اینکه دیگران به طور همزمان کار می کنند، میزان سر و صدای داخلی برای آهنگسازی همیشه به طور مناسب پایین خواهد بود. پایان های داخلی هر استودیو برای کنترل طنین انداز بودن به استانداردهای صنعت، ارائه یک محیط شنیداری با کیفیت بالا و ایجاد احساس حریم خصوصی و محصور کردن، و تصور حذف شدن از دنیای خارج، طراحی شده است.

طرح رنگ رنگ های متضاد روشن که در الگوهای تسلا استفاده می شود توسط مارک تجاری این شرکت که توسط جوآنا پریرا ساخته شده است، اطلاع داده می شود. یک مجموعه تیره تیل به صورت داخلی در امتداد خیابان و با خرپا های برقی نارنجی رنگ در سقف استفاده می شود. این تیل همچنین بر روی ارتفاع قلم اعمال می شود، که یافتن مسیر را پیدا می کند و The Axis را به محله وسیع تری اعلام می کند.